2005 Vorden–>Borculo

14e ABCTA run. Van Vorden–>Borculo via Winterswijk-Vreden (Duitsland).

Zelfs ‘n half uurtje met de trein…..

Op zaterdag 11 juni j.l. werd de 14e ABCTA run gehouden met de start vanaf Kasteel Vorden.

 1. Route 1e etappe.  Memorisatie
 2. Route 2e etappe. Winterswijk-Vreden.
 3. Route 3e etappe. Vreden – Borculo.

Op zaterdag 11 juni 2005 is het ABCTA team bestaande uit Ronny Buil, Herman Postel, Henk Griemelink en Arjen Zwiers wederom winnaar geworden van deze 12-uurs adventure race door de Gelderse Achterhoek met in dit geval een uitstapje naar Vreden in Duitsland. Na het uittreden van Jan Knorth, hetgeen als een fors verlies werd ervaren, kwamen zij weer sterk terug met nu Arjen in de gelederen.

Het voormalige gemeentehuis Kasteel Vorden  is ditmaal de startlocatie ‘s ochtends om 7 uur.

Het parcours leidde na een memorisatie onderdeel met 14 CP’s naar station Vorden alwaar de 80 atleten allemaal op tijd op de trein charter van 8.14 uur stapte met een koers van 32 km 119 gr.en . Dat bleek in 25 min. Winterswijk centraal te zijn.

De Briefing ‘n half uur voor de start

Vanuit Winterswijk een loop/ATB etappe naar Vreden. Daar konden 2 kayaks in ontvangst worden genomen en dienden 2 man te varen naar uiteindelijk Borculo. Wisseling was toegestaan. Beide 2-tallen dienden een groot aantal CP’s aan te doen waarna na een 2e korte memorisatie de dag eindigde in Borculo op de IJs boerderij Dommerholt aan de Hambroekweg.

De winnaars, van vorig jaar, hier na de 1e etappe in de trein. Direct weer bij de les en ‘t vervolg bespreken en intekenen. Voor Ronnie een thuis wedstrijdje.
Hier stond een door Orffa geschonken varkentje klaar. Gerben Kemp van Orffa moest met tranen in de ogen vertellen dat zijn team dit jaar verstek diende te laten gaan doch beloofde er volgend jaar zeker weer bij te zijn. Met het varken onderstreepte hij de traditie en het voornemen! Arnold Tinneveld zorgde er met de gehele familie en de buren voor dat het varkentje werd gewassen en klaargestoomd.
Het team van Cehave neemt het eerste rustpunt in de trein zich onbewust zijnde van de komende “verschrikkingen”. Verschil met andere teams is: de voorbereiding en ruim 10 jaar ervaring in dit vak. Goede voeding op het juiste moment niet onbelangrijk dat dan weer wel!

De 2e plaats werd opgeëist door het team van ICT uit Deventer. Dit jaar zonder Ulrik van der Laan kwamen zij zeer sterk naar voren.

Op de derde plaats het team van Agri Oost ook enigszins verrassend. Natuurlijk konden zij het fysiek gemakkelijk aan. Toch is dit een andere discipline dan ‘t survivallen met de typisch uitgelintte routes. Het navigeren gaat hun inmiddels ook heel goed af.

1ste Etappe

Na de briefing om 6.30 uur werd om 7 uur het startsignaal gegeven. 20 teams vertrokken. Zij ontvingen onderstaand instructie. Dit betekende dus een memorisatie. Vanaf een grote kaart punten onthouden en ernaar toe lopen en CP’s noteren. Totaal 14 stuks in 70 min. Da’s krap maar gezien de resultaten te doen.  De latere winaars hebben alle punten op 1 na. Dus ook geen van de 3 valse CP’s.

Eteappe 1 Proloog te voet. Memorisatie. Kompaskoersen zijn opgegeven t.o.v. magnetisch noorden. Kaartkoersen t.o.v. kaart noorden!
Start om 07.00 uur.                       KC = Kaart Coordinaat. 13,5 km indien u na elk punt naar de start terugkeert. Beschikbare tijd max. 70 min.
CP no. Omschrijving. Er mogen geen aantekeningen worden gemaakt CP-code
Start Kaarten in de hondehokken voor de brug. Splitsen is niet toegestaan. Hierop wordt toegezien! Verzorgers melden zich om 8.00 uur op parkeerplaats bij Kasteel Ruurlo.  Rij van Vorden naar Ruurlo. 1e rotonde voor Ruurlo rechts en weer rechts. 1e parkeerplaats.                                  Advies aan atleten: kompas en de tijd meenemen en verder niet veel. Wel alle benodigdheden naar CP15 meenemen.
1 Noteer CP-code
2 Noteer CP-code
3 Info op CP1. Noteer CP-code
4 Noteer CP-code
5 Noteer CP-code
6 Noteer CP-code
7 Noteer CP-code
8 Info staat op CP 7 Noteer CP-code
9 Info staat op CP 11 Noteer CP-code
10 Noteer CP-code
11 Noteer CP-code
12 Noteer CP-code
13 Noteer CP-code
14 Noteer CP-code
15 Deadline!! Uiterlijk om 8.10 uur melden bij organisatie op CP15. Indien te laat dan volgt een quarantaine tijd van 60 min. Nieuwe route info in ontvangst nemen.  Verplicht vervoermiddel.  Controle kaart inleveren!!!
Eind etappe 1

Harry en Han zorgen voor de hond terwijl Leo de start verzorgd.

De memorisatiekaart. Wat is dat ook weer?     3 min daarvoor verteld en wie ……?

De volgende CP’s waren op de kaarten welke in de “hondehokken” lagen niet ingetekend:

CP 3, 8 en 9.

 • Voorzien was immers dat een aantal teams wel goede afspraken onderling had gemaakt en een taakverdeling.
 • Om ook deze ge-oliede machines te ontregelen komt men onderweg dus onverwacht zaken tegen als plotseling extra info en moeilijkheids graden.
 • Ook valse CP’s behoren hiertoe. Idee is dat het team en/of de navigator overtuigd moet zijn dat men op de juiste plek is en dan de CP-code voor juist noteren en niet gokken.
 • De betreffende info om op een CP te komen staat dus op een andere CP.

Dit is was o.a. de volgende info:

 • Op CP 1:  Loop vanaf de start 301 mtr op 276 graden. (Dit heeft dus maar 1 team correct uitgevoerd.)
 • Op CP 7: CP8 ligt op 98 mtr op 83,5°.
 • Op CP11:  CP9 ligt op 221mtr op 120°.

Bedoeling is om met z’n vieren zoveel mogelijk CP’s met informatie in ‘t hoofd op te slaan, te verdelen over de 4 teamleden en vervolgens de punten te zoeken. Voor “‘t gemak” was op de CP aangeven om welke CP het ging. Eigenlijk overbodig. Er mogen geen notities worden gemaakt. We zagen verschillende teams dat nog wel slinks doen en zullen daar de volgende keer wat strakker tegen optreden anders is de essentie weg. We zien ook dat de aanpak veelal ongeorganiseerd is. Elk teamlid kijkt naar alle punten, er zijn geen afspraken, geen organisatie etc. De aanpak is om snel afspraken te maken en elk teamlid te belasten met alle info van b.v. 1 punt.

Opmerkelijkheden:

 • De volgorde nummering van de CP’s is wat willekeurig gekozen zodat eenieder z’n eigen volgorde gaat bepalen.
 • CP3 ligt op een koers vanaf de start doch deze info stond op CP1. Op de hoek ervoor een valse CP. De goede slechts door een team gevonden. Een plusje voor Agri Oost!!
 • CP5. Een valse CP op 100 mtr voor de echte. Hier ook een verplaatsbare perceelscheiding dmv een oprolbare nylondraad. Alleen de winaars hadden dit punt goed.!!! Zonne Ei heeft de code voor CP5 wel gevonden meer bij punt 3 neergezet??
 • CP7/8. Controle op splitsen. Altijd goed voor enkele overtreders.
 • CP11. Hoe team Schothorst hier aan code no. 3 komt is een raadsel??
 • Het eind was CP 15. Hier moest men na 70 minuten aanwezig zijn. Natuurlijk is te zien dat dit een punt aan het spoor is en nog wat gedetailleerder op het station. Om extra zeker te zijn dat alle teams hier ook daadwerkelijk waren lag er een straftijd inde vorm van een quarantaine van 60 min. Dit kwam dus overeen met de wachttijd tot de volgende trein. Gelukkig was eenieder tijdig present. Sommigen al om 10 vóór acht.
 • Na aankomst de strijd om een goed plekje te bemachtigen in de trein. De informatie voor de 2e etappe was bij aankomst op het station afgegeven. Deze mocht eerst in de trein worden geopend. Dus gedurende de reis met een koers van 31 km op ca 119 graden, was er dus ongeveer 25 min tijd om tekenwerk en denkwerk te verrichten.
 • Onderweg riep de machinist ook nog een tekst met ‘n coördinaat om, via de intercom,  welke nog wat extra adrenaline losmaakte.
   •  Attentie Attentie 
   •  Dit is een eenmalige mededeling voor de ABCTA survivalrunners.
   •  U nadert Winterswijk West. 
   • De daarna volgende stop is Winterswijk Centraal . Voor u is dit CP-20.
   • Nadat u de trein rustig hebt verlaten koerst u 1.354 mtr op 124° naar CP21.
   •  Syntus wenst u een comfortabele dag toe.

Heb ik het goed gehoord, nog extra koers informatie naar het volgende CP?

Zodra men in Winterswijk aankwam, de trein uit en op zoek naar CP21.

De 2e etappe vanaf station Winterswijk. Alle punten tot Vreden vrijwel op kaart dus kon er vaart gemaakt worden.

In Vorden was ‘t roadbook tot Vreden verstrekt. Zo had men onderweg in de trein iets om handen om “tussen de rails”te lezen.

Route 2 ATB/loop-etappe. Kompaskoersen zijn opgegeven t.o.v. magnetisch noorden. Kaartkoersen t.o.v. kaart noorden!
KC = Kaart Coordinaat. Het is strikt verboden de Kottenseweg over te steken. Conclusie gemakshalve: Als je niet op de juiste plek onder deze weg doorgaat ben je de weg overgestoken 🙂 . Consequentie: Zie reglement
CP no. Omschrijving. Opdracht CP-code
Start CP20 = Station Winterswijk Centraal.
21 Noteer CP code
22 Melden bij organisatie
23 Via ingang binnengaan en ook weer vertrekken na de opdracht.
24 Noteer CP code
25 Melden bij organisatie
26 Vervallen
27 Noteer CP code
28 Noteer CP code
29 1e Verzorgingspunt. Vanaf hier kunnen tot CP 68 max. 2 personen per ATB. Noteer CP code
30 GPS kernnetpunt in vak 251/443 Noteer CP code
31 Vervallen
32 Noteer CP code
33 Vervallen
34 Grenspaal nummer
35 Zone 32U x=350.275 y=57 63 885 Noteer CP code
36 Zone 32U x=350.006 y=57 65 019 Noteer CP code
37 Deadline  13.00 uur. Melden bij organisatie.

Kaart Winterswijk  CP 20 t/m 28

Vanuit de trein op kaart lopen naar CP21 en bij CP 22 onder de weg door. Daar bleek lokale bekendheid enkele teams in het voordeel. Zij benutten een andere tunnel dan de bedoelde duiker. Organisatiefoutje 🙂

Agri oost…. hongerig om zich in de volgende opdracht vast te bijten.

Er viel in deze etappe weinig te tekenen omdat reeds voorzien was dat men de tijd nodig zou hebben.

Vervolgens naar het zwembad en even lekker in bad. Willy Ter Selle (in t rood) had de zaakjes goed voor elkaar. 80 man in 30 min. 14 dgn ervoor 500 man in 4 uur dus dit was ook haalbaar.
Hier Henk Griemelink in volle actie. Geen tijd om de regenjas uit te doen!
Ook dit is een plaatje

Kaart Ratum. CP 28 t/m  32

Bij de Steengroeve het punt waarop de teams 2 ATB’s krijgen toebedeeld. Bedoeling was dat de 2 zwakste lopers uit de teams zich zouden kunnen sparen. In de praktijk was dit ook wel eens het geval doch bleken de sterkste fietsers te moeten trappen en de overige 2 kregen of een plek op de fiets of intervallend lopen. Jammer dat we hier niet dieper de groeve in mochten abseilen of klimmen.

Hoezo abseilen…..

Waar zij vandaan kamen was een raadsel. Waarschijnlijk een doorsteekje zoals aanvankelijk in het roadbook bedoeld.

Goede voeding is van belang.

Loop je je de naad uit de broek….. zoekt aanknopingspunten……honger en dorst en daar zitten ze…..

Kaart Grenspaal 790 CP33 t/m 37

Het team van ICT presteerde goed. Ulrik kijkt wat sombertjes toe. Een topklassering zonder mij? Of dankzij een adequate begeleiding…….

Kaart Vreden  tot instap kayak

Baks logistiek is goed bezig. Na een diepgaande studie gevolgd te hebben in de winterperiode achtten zij zich bekwaam genoeg om deel te nemen. Resultaat was ook een boven verwachting goede klassering.

Ook de organisatie heeft haar moeilijke momenten onderweg…… In hartje Vreden wachten op de eerste teams pal naast de Berkel. ‘n Glaasje dropwater kregen we aangeboden door de waard. Een gewaardeerde cursiste had me van de winter ook al eens op een flesje van dat eigen brouwsel gefêteerd. Lekker man…!
Bij aankomst in Vreden ontvingen de teams een heel pak kaarten en opdrachten.

Zie hier maar eens orde in te scheppen. Bedoeling was dat 2 man direct in de kayaks stapten en de andere 2 met de ATB punten “ophalen”. Ook de 2 kayakkers konden zinvol enkele punten ophalen waardoor de totale fiets afstand aanzienlijk kon worden ingekort. De fietsers hadden de tijd hard nodig. Doel was ook om b.v. bij de zandvang in Rekken elkaar te ontmoeten en eventueel te switchen. De eerste teams kwamen ook redelijk tegelijk in Rekken aan. Anderen hebben elkaar niet gezien of zelfs niet beoogd te zien.

Herman Postel kan dat!

Enkele bruggen waren als roadblocks aangegeven. Dus niet passeren!!

Zo wordt het een duwboot. Dwars door Vreden dat schiet niet op maar veel plezier.

Duwboot

Op het verstrekte kaartje voor de kayakkers was nog een handige by-pass gegeven voor het centrum van Vreden. De Berkel kent daar wat onhandige stukjes. Natuurlijk wil ik de atleten niet te veel ontmoedigen vandaar deze geste. De legenda zat er ook bij. Duidelijk zijn dan de bruggetjes en stuwtjes te zien. De hoogtes tussen de waterspiegel en de onderzijde brug helaas niet. Maar ‘t leek me dat dat wel te bevaren was hetgeen enkelen ook bewezen. Van het eerste tot het laatste bruggetje toch lopen was ca. 250 mtr. De totale afstand 800 mtr. Tussendoor alle stukjes varen kon ook. Alleen voor de echte liefhebbers als Tonny Nahuis en Andre Bleumink. Wat een vastberadenheid.

Thomas trekt forse draaikolken.

Start kayak tot CP42

In het heetst van de strijd effe vergeten de helm af te zetten? of een veiligheids maatregel.  Wellicht ingebouwde airbag. En niet voor niets van er zaten enkele verraderlijke stuwtjes in.

CP43 t/m 46

CP 47, 48, 52 en 53

Buk-ow!!

Scherp toezicht.

Ja dat moest wel misgaan Tonny. Misschien niet bij de eerste maar bij de 2e brug was je aan de beurt. ‘t Gaat ook zo noks….. Maar geen probleem is zo groot of hij vat ‘t bij de horens…  Toch kon je onder alle bruggen doorvaren!!!

Toen… ineeens was hij weg, bleef angstig lang onder….. maar kwam weer boven.   ….en blijft lachen.

en zo kan het ook…. rustig …..met overleg…. en flexibiliteit en…………… weinig volume.

CP49

Punt 57 was een lastige met geografische coordinaten. Principe is, als je er minder handig mee bent, dat, als je deze uittekent je het punt ook ophaalt. Slechts 4 teams hebben zich deze moeite getroost. Je liep er ook niet zomaar tegen aan. Dus 4 moedige teams. (ABCTA, ICT, PreMervo, CDL!!!JK?) Er zat maar 1 geografisch KC in.

ABC Vriezenveen

Een lekker biertje tot slot en lachende gezichten. Petje af voor fam. v.d. Gaast.

Uitslagen ABCTA run 2005.

TOTAAL Route 1 Route 2 deadline Route 3 deadline Hinder-
Memorisatie ATB/loop 13:00 Berkelzomp 19:00 CP’s nissen Extra * Extra *
Tijd
Start CP37 straftijd Finish straftijd straftijd straftijd Bonustijd straftijd
1 ABCTA                  “Terreindenderaars” (1) 14:09 uur 7:00 11:20 0:00 18:54 0:00 2:00 0:15
2 ICT                                                    “Is Compleet Topfit” (10) 18:30 uur 7:00 12:07 0:00 19:00 0:00 6:30 0:00
3 Agri Oost                                          “Agri Oost” (3) 19:49 uur 7:00 12:14 0:00 18:49 0:00 7:00 1:00
4 Zonne Ei Farms           “Chickenpowers Revenge” (7) 20:17 uur 7:00 11:28 0:00 18:47 0:00 8:30 0:00
5 Welkoop Vriezenveen                          “Welkoop Vriezenveen” (4) 21:58 uur 7:00 12:06 0:00 18:58 0:00 9:00 1:00
6 Nutreco                                   “Nutreco’s First” (18) 22:48 uur 7:00 11:48 0:00 19:06 0:12 10:30 0:00
7 Berkel Milieu N.V.                  “Berkelboys” (13) 23:27 uur 7:00 12:05 0:00 19:39 1:18 8:30 1:00
8 O&O CDL                                           “No Brakes” (17) 23:57 uur 7:00 12:00 0:00 19:29 0:58 8:30 0:00 2:00
9 Nahuis                                                 “D’r An 1” (5) 24:42 uur 7:00 12:31 0:00 19:24 0:48 11:30 0:00
10 Nutreco                                     “Farmix Unlimited” (11) 25:27 uur 7:00 11:28 0:00 19:24 0:48 11:30 1:00 0:15
11 Schothorst Feed                  “Research   Schotzoekers” (6) 25:42 uur 7:00 12:06 0:00 19:34 1:08 12:00 0:00
12 PreMervo                                     “Mervo Beesten” (9) 25:57 uur 7:00 12:14 0:00 19:34 1:08 10:30 0:00 0:15 2:00
13 Baks Logistiek                             “Baks team” (2) 26:42 uur 7:00 12:39 0:00 19:24 0:48 12:30 1:00
14 ABN/AMRO                    “Adsasama” (19) 31:12 uur 7:00 12:59 0:00 19:09 0:18 19:00 0:00 0:15
15 Vertis                                             “Full Speed” (14) 31:45 uur 7:00 12:49 0:00 19:45 1:30 15:30 0:00 2:00
16 Sonac bv                                      “Botte Boeren” (8) 32:39 uur 7:00 12:06 0:00 20:13 2:26 13:00 0:00 4:00
17 Tebodin CCE                      “Voorheen CIB” (21) 33:03 uur 7:00 12:17 0:00 19:31 1:02 16:30 0:00 3:00
18 Schothorst Feed                   “Research   Schot in de Roos” (12) 33:18 uur 7:00 12:43 0:00 19:36 1:12 20:30 0:00 1:00
19 Cehave-Landbouwbelang      “Z.M.H.U.” (20) 38:54 uur 7:00 12:50 0:00 19:58 1:56 20:00 0:00 4:00
* Tussen haakjes is het startnummer. Groep 9,11,12,19: Dame(s) in het team
Groep 8,9,14,17: Ongeoorloofd voertuig, op aanwijzing org.
Groep 21: Gebruik auto 3 personen
Groep 20: Gebruik auto 4 personen

Bijgaand aangegeven hoeveel teams procentueel de CP code goede hadden. Duidelijk blijkt dat het % gedurende de dag afneemt.

Vermoeidheid slaat toe, aandacht / concentratie wordt minder, motivatie na de eerste gemiste CP wordt minder etc.

Eerste Etappe Memorisatie.

Ingevulde CP-codes Fals Fals Fals
4 3 10
CP1 CP2 CP3 CP4 CP5 CP6 CP7 CP8 CP9 CP10 CP11 CP12 CP13 CP14
4 7 12 15 1 5 3 6 2 8 13 14 9 10
ABCTA                  “Terreindenderaars” (1) 4 7 15 1 5 3 6 2 8 13 14 9 10
ICT                                                    “Is Compleet Topfit” (10) 4 7 15 3 5 2 8 13 14 9 10
Agri Oost                                          “Agri Oost” (3) 4 7 12 15 3 3 6 2 8 14 9 10
Zonne Ei Farms           “Chickenpowers Revenge” (7) 4 7 1 15 5 3 6 8 14 9 10
Welkoop Vriezenveen                          “Welkoop Vriezenveen” (4) 4 7 15 3 5 3 6 2 8 13 14 9 10
Nutreco                                   “Nutreco’s First” (18) 4 7 15 3 6 2 8 9 10
Berkel Milieu N.V.                  “Berkelboys” (13) 4 7 15 3 5 3 6 2 8 14 9 10
O&O CDL                                           “No Brakes” (17) 4 7 15 3 5 3 6 2 8 14 9 10
Nahuis                                                 “D’r An 1” (5) 4 7 15 3 5 3 6 2 8 9 10
Nutreco                                     “Farmix Unlimited” (11) 4 7 15 3 5 3 6 8 14 9 10
Schothorst Feed                  “Research   Schotzoekers” (6) 4 7 15 4 2 8 3 14 9 10
PreMervo                                     “Mervo Beesten” (9) 4 7 15 5 3 8 9 10
Baks Logistiek                             “Baks team” (2) 4 7 15 3 5 3 6 2 8 14 9
ABN/AMRO                    “Adsasama” (19) 4 7 3 3 6 10
Vertis                                             “Full Speed” (14) 7 15 3 3 6 2 8 13 14 9 10
Sonac bv                                      “Botte Boeren” (8) 4 7 3 3 6
Tebodin CCE                      “Voorheen CIB” (21) 4 7 15 3 2 9
Schothorst Feed                   “Research   Schot in de Roos” (12) 4 7 15 3 3 6 8
Cehave-Landbouwbelang      “Z.M.H.U.” (20) 4 7 3 5 6 8

Etappe 2 Vanaf Winterswijk Centraal naar Vreden.

Ingevulde CP-codes
CP21 CP24 CP27 CP28 CP29 CP30 CP32 CP34 CP35 CP36
33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
ABCTA                  “Terreindenderaars” (1) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
ICT                                                    “Is Compleet Topfit” (10) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
Agri Oost                                          “Agri Oost” (3) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
Zonne Ei Farms           “Chickenpowers Revenge” (7) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
Welkoop Vriezenveen                          “Welkoop Vriezenveen” (4) 33 12 5 9 29 1 4 789A 6 8
Nutreco                                   “Nutreco’s First” (18) 33 12 5 9 29 1 4 97 6 8
Berkel Milieu N.V.                  “Berkelboys” (13) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
O&O CDL                                           “No Brakes” (17) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
Nahuis                                                 “D’r An 1” (5) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
Nutreco                                     “Farmix Unlimited” (11) 33 12 5 9 29 1 4 OE78 6 8
Schothorst Feed                  “Research   Schotzoekers” (6) 12 5 9 29 1 4 790 6 8
PreMervo                                     “Mervo Beesten” (9) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
Baks Logistiek                             “Baks team” (2) 33 12 5 9 29 1 4 789B 8
ABN/AMRO                    “Adsasama” (19) 33 12 5 9 1 4
Vertis                                             “Full Speed” (14) 33 12 5 9 29 1 4 790 6 8
Sonac bv                                      “Botte Boeren” (8) 33 12 5 9 29 1 4 789A 6 8
Tebodin CCE                      “Voorheen CIB” (21) 12 5 9 29 1 4 790 6 8
Schothorst Feed                   “Research   Schot in de Roos” (12) 33 12 5 9
Cehave-Landbouwbelang      “Z.M.H.U.” (20) 33 12 5 9 1 4

Van Vreden tot de Zandvang in Rekken in de Berkel.

Ingevulde CP-codes
CP41 CP43 CP44 CP45 CP46 CP47 CP48 CP49 CP50 CP51 CP52 CP53
3 31 12 35 6 2 4 95 56 5 3 826
ABCTA                  “Terreindenderaars” (1) 3 31 12 35 2 4 56 5 3 826
ICT                                                    “Is Compleet Topfit” (10) 3 31 12 35 2 4 95 56 5 3 826
Agri Oost                                          “Agri Oost” (3) 3 31 35 2 4 95 56 3 826
Zonne Ei Farms           “Chickenpowers Revenge” (7) 3 31 12 35 4 95 56 5 827
Welkoop Vriezenveen                          “Welkoop Vriezenveen” (4) 3 31 12 35 2 4 95 56 5 3 826
Nutreco                                   “Nutreco’s First” (18) 3 31 12 35 2 4 826
Berkel Milieu N.V.                  “Berkelboys” (13) 3 31 12 35 2 4 56 5 3 826
O&O CDL                                           “No Brakes” (17) 3 31 12 35 2 4 95 56 5 3 826
Nahuis                                                 “D’r An 1” (5) 3 31 35 2 4
Nutreco                                     “Farmix Unlimited” (11) 3 31 12 35 2 4 3 826
Schothorst Feed                  “Research   Schotzoekers” (6) 3 12 35 2 4 95 56 5 826
PreMervo                                     “Mervo Beesten” (9) 3 31 35 2 4 56 3 826
Baks Logistiek                             “Baks team” (2) 3 31 2 4 95 56 5 836
ABN/AMRO                    “Adsasama” (19)
Vertis                                             “Full Speed” (14) 3
Sonac bv                                      “Botte Boeren” (8) 3 31 12 35 2 4 56 5 3 826
Tebodin CCE                      “Voorheen CIB” (21) 3 31 12 2 4 56 5
Schothorst Feed                   “Research   Schot in de Roos” (12) 3
Cehave-Landbouwbelang      “Z.M.H.U.” (20) 3

Van de zandvang in Rekken tot aan de finish in Borculo.

Ingevulde CP-codes Fals
13
CP55 CP56 CP57 CP58 CP59 CP60 CP61 CP62 CP63 CP64 CP65 CP66 CP67 CP69 CP70 CP71
19 4 13 85 69 6 3 26 37 16 5 23 32 1 7 9 Totaal
ABCTA                  “Terreindenderaars” (1) 19 4 13 85 69 6 3 26 37 16 5 23 32 7 9 2:00:00
ICT                                                    “Is Compleet Topfit” (10) 4 13 85 37 16 5 7 9 6:30:00
Agri Oost                                          “Agri Oost” (3) 19 4 37 16 23 1 7 9 7:00:00
Zonne Ei Farms           “Chickenpowers Revenge” (7) 19 4 69 3 37 16 23 31 1 7 9 8:30:00
Welkoop Vriezenveen                          “Welkoop Vriezenveen” (4) 16 32 1 9:00:00
Nutreco                                   “Nutreco’s First” (18) 19 4 13 37 16 5 23 5 7 9 10:30:00
Berkel Milieu N.V.                  “Berkelboys” (13) 19 4 37 16 8:30:00
O&O CDL                                           “No Brakes” (17) 19 4 13 8:30:00
Nahuis                                                 “D’r An 1” (5) 13 37 16 23 32 11:30:00
Nutreco                                     “Farmix Unlimited” (11) 19 7 9 11:30:00
Schothorst Feed                  “Research   Schotzoekers” (6) 4 6 3 13 37 12:00:00
PreMervo                                     “Mervo Beesten” (9) 19 4 13 69 16 10:30:00
Baks Logistiek                             “Baks team” (2) 19 4 26 37 16 27 12:30:00
ABN/AMRO                    “Adsasama” (19) 85 7 9 19:00:00
Vertis                                             “Full Speed” (14) 15:30:00
Sonac bv                                      “Botte Boeren” (8) 37 16 5 23 13:00:00
Tebodin CCE                      “Voorheen CIB” (21) 4 16:30:00
Schothorst Feed                   “Research   Schot in de Roos” (12) 20:30:00
Cehave-Landbouwbelang      “Z.M.H.U.” (20) 20:00:00

Straftijden en bonussen.

Hindernissen 60 min. 0:15 0:15 60 min. 0:15
Route 1 CP22 CP23 CP69 CP19
ongeoorl. onder de Tokkelen onder de Brug K11/K12
splitsen weg door weg door oversteken
Straftijd Straftijd Straftijd Straftijd Straftijd
ABCTA                  “Terreindenderaars” (1) 00:15
ICT                                                    “Is Compleet Topfit” (10)
Agri Oost                                          “Agri Oost” (3) 01:00
Zonne Ei Farms           “Chickenpowers Revenge” (7)
Welkoop Vriezenveen                          “Welkoop Vriezenveen” (4) 01:00
Nutreco                                   “Nutreco’s First” (18)
Berkel Milieu N.V.                  “Berkelboys” (13) 01:00
O&O CDL                                           “No Brakes” (17)
Nahuis                                                 “D’r An 1” (5)
Nutreco                                     “Farmix Unlimited” (11) 01:00
Schothorst Feed                  “Research   Schotzoekers” (6)
PreMervo                                     “Mervo Beesten” (9)
Baks Logistiek                             “Baks team” (2) 01:00
ABN/AMRO                    “Adsasama” (19)
Vertis                                             “Full Speed” (14)
Sonac bv                                      “Botte Boeren” (8)
Tebodin CCE                      “Voorheen CIB” (21)
Schothorst Feed                   “Research   Schot in de Roos” (12)
Cehave-Landbouwbelang      “Z.M.H.U.” (20)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.